In juli zijn de vieringen op zondagmorgen om 10.00 uur
KERKBERICHTEN EN VIERINGEN VAN VRIJDAG  3 juli  t/m ZONDAG 12 juli  2020

Zondag 5 juli
Ieder is weer welkom bij deze viering.

Lucaskerk:  Woord en communieviering
Voorgangers: Margriet Boon en Wim Zürlohe
Koster: Paul Bakker
Misdienaars: Lieve en Shania

Gebedsintenties

Jac Groot en Femie Groot-Commandeur en overleden familie; Jan Hooyboer; pastor Co Kuin; Ben Konijn en levende en overleden familie Konijn-Bruin; Annie Schoof en haar ouders;

Zondag 12 juli

Lucaskerk: Woord en communieviering
Voorganger: Pastor J. Post
Lectrice: Wilma Dekker
Koster: Jan Vriend
Misdienaars: Caitlin en Siemen

VIERINGEN IN DE BOSMAN ZIJN NOG NIET MOGELIJK.

Alle gebedsintenties die al ingepland stonden in de maanden maart-april-mei-juni worden doorgeschoven naar ongeveer diezelfde periode volgend jaar. In overleg kan er ook iets anders worden geregeld. Neem dan contact op met Dinie Boonstra (0228-542343)

De opbrengst van de collecte NA de vieringen is bestemd voor de eigen parochie. Achter in de kerk staan hiervoor mandjes.

We bidden voor onze zieken thuis, in de ziekenhuizen, verzorgings- en verpleeghuizen.

We bidden voor ieder die zich in deze bijzondere tijd geen bezoek mogen ontvangen en zich eenzaam voelen.

We bidden voor ieder die van dichtbij meemaakt wat het Corona-virus voor impact heeft op zijn of haar situatie.

Wij bidden voor hen die nog zo kort geleden in ons midden zijn overleden.

Henriëtte de Koning-Mol
Gré Wijnker-Jonk
Jaap Besseling
Piet Groot
Sander en Dennis
Groenewoud
Theo Portegies
Cilie Groot-Appelman
Nico Kenter
Ria Laan-Zwetsloot
Gitta Dekker-Ooijevaar

Wilma Houtman-Meester
Tiny Laan-Ursem
Antoon Meester

We bidden om kracht en sterkte voor ieder die hen moeten missen.

Welkom in één van de kerken

VIERINGEN IN DE SAMENWERKENDE PAROCHIES  EN  PKN-KERK

Zon. 5 juli.

kerkdienst

Ds. C.T. Mataheru

Kijk eventueel op de website van de parochie die u wilt bezoeken. Dit in verband met protocollen die er zijn in de parochies.

POOLSE VIERINGEN IN R.K. kerk Oosterblokker
Elke zondag om 9.30 uur een viering in het Pools, verzorgd door de Poolse Katholieke Missie uit Amsterdam.

Weekendvieringen vanaf 1 september 2020

Per 1 september 2020 gaat het zaterdag-zondagschema van de weekendvieringen veranderen!

Dit betekent voor het eerstvolgende halfjaarrooster het volgende:

• In de maanden september, november en januari 2021 is er een viering op zondagochtend in de parochies: Bovenkarspel, Enkhuizen en Venhuizen

• In de maanden oktober, december en februari 2021 is er een viering op de zaterdagavond in de parochies: Bovenkarspel, Enkhuizen en Venhuizen

• In de maanden oktober, december en februari 2021 is er een viering op de zondagochtend in de parochies: Grootebroek, Lutjebroek en Hoogkarspel

• In de maanden september, november en januari 2021 is er een viering op de zaterdagavond in de parochies: Grootebroek, Lutjebroek en Hoogkarspel

parochie

Parochieraad

De Parochieraad vergadert in principe iedere eerste maandag van de maand.