Welkom in één van de kerken

Kerken in Venhuizen, Hoogkarspel, Lutjebroek en Bovenkarspel zijn open van 11.00-12.00 uur op zondag, om even binnen te lopen voor een gebed, kaarsje opsteken of een ontmoeting op afstand.

In de meeste gevallen is iemand van het pastoresteam ook aanwezig in één van de kerken.
Pastor Post zal met Pinksteren in Venhuizen zijn.

Regionale Eucharistieviering livestream
vanuit de Sint Martinuskerk
zondag 31 mei – Pinksteren – 10.00 uur

Voor velen is het een gemis om niet meer op zondag naar de kerk te kunnen. Gelukkig leven we in een digitaal tijdperk, waardoor u via live stream de viering op het beeldscherm bij u thuis kunt volgen.

Aanstaande zondag wordt de viering zonder publiek opgenomen en via livestream op YouTube uitgezonden. U kunt deze ook op een later tijdstip bekijken. De viering is te volgen via volgende link:

LIVESTREAM VOLGEN
Wij nodigen u hierbij van harte uit om samen met ons mee te vieren.

Voorgangers: kapelaan Peter Piets, diakens Javier Acuña en Jules Post en dio Wim Zürlohe.

Muziek: Frank Kok en aantal leden van het koor In Between.

We bidden voor onze zieken thuis, in de ziekenhuizen, verzorgings- en verpleeghuizen.

We bidden voor ieder die zich in deze bijzondere tijd geen bezoek mogen ontvangen en zich eenzaam voelen.

We bidden voor ieder die van dichtbij meemaakt wat het Corona-virus voor impact heeft op zijn of haar situatie.

Wij bidden voor hen die nog zo kort geleden in ons midden zijn overleden.

Henriëtte de Koning-Mol
Gré Wijnker-Jonk
Jaap Besseling
Piet Groot
Sander en Dennis
Groenewoud
Theo Portegies
Cilie Groot-Appelman
Nico Kenter
Ria Laan-Zwetsloot
Gitta Dekker-Ooijevaar

Wilma Houtman-Meester

We bidden om kracht en sterkte voor ieder die hen moeten missen.

VIERINGEN IN DE SAMENWERKENDE PAROCHIES EN PKN-KERK - via livestream uitzending op YouTube

Ook  de PKN-kerk heeft geen kerkdiensten.
Op hun website  www.pkn-zuiderkogge.nl kunt u verdere info vinden.

Ds. Camarasa (marinocamarasa@kpnplanet.nl ) heeft een Youtube kanaal aangemaakt onder de naam Protestantse Gemeente Zuiderkogge. Daar zijn korte kerkdiensten te vinden.

Weekendvieringen vanaf 1 september 2020

Per 1 september 2020 gaat het zaterdag-zondagschema van de weekendvieringen veranderen!

Dit betekent voor het eerstvolgende halfjaarrooster het volgende:

• In de maanden september, november en januari 2021 is er een viering op zondagochtend in de parochies: Bovenkarspel, Enkhuizen en Venhuizen

• In de maanden oktober, december en februari 2021 is er een viering op de zaterdagavond in de parochies: Bovenkarspel, Enkhuizen en Venhuizen

• In de maanden oktober, december en februari 2021 is er een viering op de zondagochtend in de parochies: Grootebroek, Lutjebroek en Hoogkarspel

• In de maanden september, november en januari 2021 is er een viering op de zaterdagavond in de parochies: Grootebroek, Lutjebroek en Hoogkarspel

parochie

Parochieraad

De Parochieraad vergadert in principe iedere eerste maandag van de maand.