Fytomkoor

Contactpersoon: Peter Hofland, tel. 06-28911387

Voorzitter: Verona Boon; 1619pl8@hetnet.nl

Secretaris/Penningmeester: Piet Vriend; Westerkerkweg 45a 1606 BA Venhuizen

Wij zijn een enthousiaste groep van ongeveer 14 zangers en zangeressen en staan onder leiding van onze dirigent Rob Hoogervorst.
We repeteren iedere vrijdag (behalve in de vakantie) van 19.45 tot 21.30 uur. Zo blijft er altijd voldoende tijd over voor andere afspraken op de vrijdagavond! Wij worden muzikaal begeleid met keyboard, drums en gitaar.

Het repertoire is heel breed, we hebben een map met vele liedjes uit vele jaren pop. De nummers hebben veelal een vertaling, en we kijken welke teksten het meest toepasselijk zijn bij het thema van een viering. Onze vieringen zijn door het jaar heen ongeveer om de 2 maanden en met Kerst (Kerstnacht of 1e Kerstdag), en dan afgewisseld de Paas- of de Pinksterviering.

We willen ons wat meer gaan toeleggen op originele nummers, zodat de repetities gevarieerd blijven.

Als je zin hebt om eens met ons koor mee te zingen: je bent van harte welkom! Kom gewoon langs op vrijdagavond in het Dorpshuis te Venhuizen.

fytom logo

Ledeninfo

• A.s vrijdag 2 februari zingen we in de Bosmanstichting om 19.00 uur.
  • A.s. zondag 4 februari zingen we om 10.00 uur in de Lucaskerk.

Afgelopen week heeft Mark onze nieuwe uitdagingen op MP3 doorgestuurd. Deze gaan we de komende maanden instuderen.

• The Family Tree van Venice
  • Stay with me till the morning van Vicky Brown
  • Ordinary love van U2
  • Mooi van Marco Borsato
  • Hallelujah van Leonard Cohen
  • Colors of the wind van Vanessa
  • I still haven’t found what I ‘am looking for van de 3 J’s

We zijn een enthousiast koor van 11 dames en 7 heren olv Rob Hogervorst met begeleiding van Mark Bakker en Roland Goedhart. Voor wie denkt hier wil ik ook bij gaan zingen, we repeteren vrijdag van 19.45 tot 21.30 uur in Het Dorpshuis te Venhuizen. We combineren het oefenen met ons huidige repertoire welke we in de vieringen zingen.
Het bestuur.