Fytomkoor

Contactpersoon: Peter Hofland, tel. 06-28911387

Voorzitter: Verona Boon; 1619pl8@hetnet.nl

Secretaris/Penningmeester: Piet Vriend; Westerkerkweg 45a 1606 BA Venhuizen

We zijn een enthousiast koor van 11 dames en 7 heren olv Rob Hogervorst met begeleiding van Mark Bakker en Roland Goedhart.

We repeteren iedere vrijdag (behalve in de vakantie) van 19.45 tot 21.30 uur. Zo blijft er altijd voldoende tijd over voor andere afspraken op de vrijdagavond!

Het repertoire is heel breed, we hebben een map met vele liedjes uit vele jaren pop. De nummers hebben veelal een vertaling, en we kijken welke teksten het meest toepasselijk zijn bij het thema van een viering. Onze vieringen zijn door het jaar heen ongeveer om de 2 maanden en met Kerst (Kerstnacht of 1e Kerstdag), en dan afgewisseld de Paas- of de Pinksterviering.

We willen ons wat meer gaan toeleggen op originele nummers, zodat de repetities gevarieerd blijven.

Als je zin hebt om eens met ons koor mee te zingen: je bent van harte welkom! Kom gewoon langs op vrijdagavond in het Dorpshuis te Venhuizen.

fytom logo