Gelegenheidskoor [vh Fytomkoor]

In oktober 2019 was het 50 jaar terug dat het koor is opgericht.

Nadat het ritmisch jongerenkoor was opgeheven is het Fytomkoor opgericht. Deze naam is bedacht zodat leeftijd van de leden geen rol meer speelt.

Door de jaren heen heeft het koor vele leden gehad en op dit moment bestaat ons koor uit 21 leden. Voor de jubileumviering is een speciaal thema bedacht en de liederen zijn samengesteld uit het repertoire van de afgelopen 50 jaar.

Deze dag staan we ook stil bij het stoppen van onze dirigent en lid vanaf het eerste uur van het koor Rob Hogervorst. Het Fytomkoor zal tevens stoppen en verder gaan als gelegenheidskoor.

BEDANKT

Lieve mensen,

Langs deze weg wil ik nogmaals iedereen bedanken die de afscheidsviering van het Fytomkoor, voor mij persoonlijk, tot een onvergetelijke dag hebben gemaakt.
Allereerst het koor zelf, wat een inzet.
Verder iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen om deze dag te doen slagen.
De mensen die kwamen luisteren in de kerk, wat een opkomst en dan het applaus fantastisch.
Ook de mensen die op receptie zijn geweest in het dorpshuis, het was leuk om zoveel oud leden weer eens te spreken en verhalen op te halen.
De bloemen, de kaarten, de cadeau’s, geweldig.
Verder de mensen die dit allemaal georganiseerd hebben, zowel binnen als buiten het koor.
Hier zal ik nog vaak aan terug denken, maar nu ga ik, mede doordat ik met pensioen ga, samen met mijn vrouw Lia, genieten van de vrije tijd die we gaan krijgen.

Een warme groet uit Wijdenes,

Rob en Lia Hogervorst