Werkgroep Gezinsvieringen

Contactpersoon:

Martine Groot, jorisenmartine@quicknet.nl
Monique Molenaar, molenaar33@ziggo.nl

Eens in de 6 weken wordt er in de Lucaskerk een viering gehouden, die zoveel mogelijk aansluit bij de belevingswereld van kinderen. Deze vieringen worden muzikaal ondersteund door kinderkoor Young Stars.
De werkgroep Gezinsvieringen zet zich met veel enthousiasme in voor het maken van begrijpelijke, zinvolle vieringen, voor jong en oud(er). Dit is ontzettend leuk en inspirerend ‘werk’.
De werkgroep komt ongeveer 2 keer voor de viering bij elkaar. We bespreken dan welk thema er zal worden uitgewerkt, en we gaan op zoek naar goede verhalen, gebeden, teksten, afbeeldingen of teken/knutselwerkjes. In samenspraak met het kinderkoor Young Stars zoeken we leuke en bij het thema passende liedjes uit. Als alles duidelijk is wordt er een boekje voor de viering gemaakt.

VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK!
De werkgroep bestaat op dit moment uit een kleine groep vrijwilligers. Hierbij zijn ook ouders aangesloten die niet altijd beschikbaar zijn vanwege hun werk. Dat is helemaal niet erg, want hoe meer mensen in een werkgroep, hoe eenvoudiger de taken kunnen worden verdeeld!

DYNAMISCHE GROEP
De werkgroep Gezinsvieringen is een dynamische groep. Dat betekent dat er mensen komen en gaan. Dat is op zich een goede zaak, want nieuwe mensen hebben vaak weer nieuwe invalshoeken en inspiratie! Zo blijft het leuk.

Vindt u het ook belangrijk uw kinderen waardevolle en blije kindervieringen te bieden om zo het verhaal van God door te geven, schroom niet, en doe met ons mee! Je bent welkom.

Ook voor suggesties houden wij ons aanbevolen!

UITNODIGING
Wij nodigen u uiteraard van harte uit voor de gezinsvieringen. U kunt in De Uitkijk en op de website steeds lezen wanneer de volgende gezinsviering weer zal zijn. Graag tot ziens in de Lucaskerk!

gezinsviering

Agenda:

25 maart 10 uur in de Lucaskerk:

Neem je Palmpasenstok mee naar de Palmpasenviering met Kinderkoor the Young Stars, Scouting Lidwina en de eerste communicanten!

Met vriendelijke groet,

de gezinswerkgroep