ongeren

Contactpersoon: secretariaat

Wie gaat ermee????

Vanuit Stede Broec naar de EO jongerendag op
zaterdag 10 juni in Gelredome.

Bericht voor tieners, jongeren en hun ouders. Bij voldoende interesse willen we met een groep naar de EO jongerendag gaan op zaterdag 10 juni. Het grootste geloofsevenement voor jongeren in Nederland. Het vindt plaats in het Gelredome te Arnhem. Op het programma staan o.a. meerdere internationale muziekbands. Wie dat zijn, kijk voor het programma op: http://beam.eo.nl/eo-jongerendag.

Uiteraard zijn aan zo'n dag kosten verbonden: toegang en reiskosten. De bedoeling is dit zo laag mogelijk te houden en evt. bijdragen van de parochie of derden te verkrijgen. Individuele toegang bedraagt €15,00 en voor een groep minimaal 15 personen in dit €10,00.

Dus heb je als tiener of jongeren interesse, meld je aan bij fred.slijkerman@gmail.com met je naam en telefoonnummer. Ook zijn we op zoek naar chauffeurs die willen rijden en meegaan als begeleider (tegen een benzinevergoeding). Geef je dan ook op. Wacht niet te lang. Meldingen gaan op volgorde van aanmelding. Tieners onder de 18 jaar moeten ook toestemming van hun ouders hebben.

Tienerkamp Break-out

TIENERKAMP BREAKOUT
WAAR: Julianaklooster, Heiloo
WIE: 12 t/m 15 jaar
WANNEER: 3 t/m 7 augustus 2017
PRIJS: € 85
AANMELDEN: zusters@olvternood.nl of tel. 072 7370085

Jezelf in beweging krijgen is niet altijd makkelijk en gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Toch ben jij degene die bepaalt welke kant jouw leven op gaat, welke beweging jij maakt. Maar waar begin je mee en hoe zet jij de eerste stap? Kom deze zomer naar Tienerkamp BREAKOUT met als thema: Let’s Move!

Beleef 4 dagen lang met leeftijdsgenoten en vrienden een onvergetelijke tijd, vol sport en spel, de natuur in, een speciale activiteit, bonte avond en nog veel meer.
Natuurlijk nemen we ook tijd met God. Ontdek welke richting jij uit mag gaan. Kom in beweging, ga op weg met hem! Vind jouw unieke talenten en stel je vragen aan God, het geloof en de kerk!

GEEF JE OP!

Wereldjongerendag,

Teens get Together

Wereldjongerendag 2017: Deze dag vindt plaats op zondag 9 april in Wieringerwerf.
                                                  Meer info en opgave: www.jongekerk.nl/nieuwsberichten/wjd

Teens Get Together 2017: Deze dag vindt plaats op vrijdag 21 april in Hilversum.
                                               Meer info en opgave: www.jongekerk.nl/nieuwsberichten/tieners

Dit alles wordt georganiseerd vanuit het Bisdom.

de jeugd heeft de toekomst