ongeren

Contactpersoon: secretariaat

WERELDJONGERENDAGEN van 22 tot 27 januari 2019
in Panama

Het grootste jongerenevenement ter wereld, met verschillende reismogelijkheden en verkenning van het land naast genoemde activiteiten.
Aanmelden voor 1 oktober 2018.

Meer info: www.wjd.nl.

Meer weten…….? Er liggen folders in de kerk.

Is Panama geen optie?

Beleef de Wereldjongerendagen dan mee vanaf Ameland! Van 25 tot en met 27 januari 2019 wordt er een parallelweekend gehouden met de titel WJD@home!

Het thema van deze WJD is: “Zie de dienstmaagd des Heren; mij geschiede naar uw woord” (Lucas 1, 38). Paus Franciscus benadrukt dat Maria met haar geloof, moed en durf een voorbeeld is voor jongeren en de Kerk. Dus aarzel niet en meld je aan.

• 25 januari Vertrek boot Holwerd naar Ameland: 18:00 uur.
  • 27 januari Vertrek boot Ameland naar Holwerd: 17:00 uur.

• Aanmelden?
    Mail je naam, adres, telefoon­nummer en eventuele bijzonderheden naar info@jongkatholiek.nl.
  • Leeftijd: jongeren van 16 tot 30 jaar.
  • Kosten: €75,=Mochten de kosten een probleem opleveren, neem dan contact op met jouw bisdom. Je kunt het bedrag overmaken op rekening­nummer NL11 INGB 0002784498 t.n.v. ‘Secretariaat RK Kerk­genootschap’ te Utrecht onder vermelding van 'Home 2019'.
  •  Aanmelden kan tot 20 december 2018.

de jeugd heeft de toekomst