Sint Lucaskerk Venhuizen Sint Lucas Parochie Venhuizen, Hem, Wijdenes en Oosterleek

Kerkhofgroep

Contactpersoon: Piet Kok (06 294 65 558)

Deze groep van dames en heren zorgt ervoor dat ons kerkhof er keurig bijligt. In de seizoenen zien we verschillende plantjes en bloemetjes. De paden onkruid vrij en grasgedeeltes netjes gemaaid. En natuurlijk ook het onderhoud van de heg rondom het kerkhof.

Na zich jarenlang ingezet te hebben voor de Parochieraad en de laatste jaren voor de Stichting R.K. Kerkhof en Rouwkapellen heeft Afra Vroling het stokje overgedragen aan Piet Kok.
De Parochieraad wil Afra bedanken voor haar jarenlange inzet voor onze Parochie.
Afra blijft zich inzetten voor het Kerkhof, maar is geen onderdeel meer van het bestuur.

Piet Kok zal nu als voorzitter van de stichting ook aanspreekpunt zijn voor uitvaarten.
Piet neemt vervolgens contact op met Mary Vriend, die hierin aanspreekpunt is voor de Kerk.

Telefoonnummers:
Piet Kok: 06 294 65 558