Kerkwerksters

Contactpersoon: mevrouw V. Breg-Brandhoff, tel: 0228-541913

Eens per maand worden zowel de kerk als de kapel grondig schoongemaakt door een aantal uiterst actieve en enthousiaste dames. Naast de gebruikelijke schoonmaakwerkzaamheden zorgen deze kerkwerksters er ook voor dat het koper in de kerk en de sacristie regelmatig wordt opgepoetst. Zo blijft het er netjes uitzien!

Dank aan Mevr. V. Schouten, Mevr. R. Wijnker en Mevr. R. Laan voor hun jarenlange inzet bij het kerkwerken.

Welkom aan Mevr. S. Feller, Mevr. M. Kok en Mevr. E.v/d Ark.

Nieuwe aanmeldingen zijn nog steeds welkom!

Coördinator Vera Breg mag u bellen 541913 voor info en aanmelden.

GROEPEN KERK:

Groep 1:
Contactpersoon: M. Pronk; tel. 541916

Groep 2:
Contactpersoon: M. Meissen; tel. 541928

Groep 3:
Contactpersoon: N. Meissen; tel. 541728

Groep 4:
Contactpersoon: E. de Moel; tel. 541513

Groep 5:
Contactpersoon: C. Besseling; tel. 06-1273835

Bloemverzorging

Contactpersoon: mevrouw M. Meissen, tel: 0228-541928 | marmeissen@gmail.com

Binnen onze kerkgebouwen past een royale bloemversiering. Wekelijks verzorgen de medewerk(st)ers van deze werkgroep bij toerbeurt voor de prachtige bloemversieringen in onze kerk.

Interieurverzorgster

Een schone Kerk

Dank aan ieder die in het afgelopen jaar zich heeft ingezet voor het schoonmaken van Kerk en kapel.

Vele handen maken licht werk. Daarom vraagt de groep van de Lucaskerk wat extra hulp. Dat mogen zowel heren als dames zijn. Met name wat heren voor het iets zwaardere werk. Je bent maar twee keer in het jaar aan de beurt en het gaat dan om 2 uurtjes.

Bij Vera Breg (contactpersoon) mogen best wat telefoontjes binnen komen. Telefoon Van Vera: 0228-541913.

Wie gaat er bellen??