Kinderkoor 'Young Stars'

Contactpersoon:
Mirjam Guichelaar - tel. 06-23775453 | mirjam@guichelaar.org

WIJ ZIJN KINDERKOOR 'YOUNG STARS'.

Regelmatig zijn wij in de kerk te beluisteren tijdens de gezinsvieringen. Deze vieringen zijn rondom een thema, bijvoorbeeld Vrede, Moeder- of Vaderdag, Advent, Sinterklaas, Kerst etc. De liedjes die we dan zingen passen bij de thema's en worden samen met de werkgroep Gezinsviering uitgekozen.

Natuurlijk zingen we de eigentijds kerkliedjes, maar ook liedjes van K3 en Kinderen voor Kinderen. Soms worden de teksten aangepast zodat we de liedjes in de kerk kunnen zingen. Ook bij de vieringen van de 1e communie zijn we present. We zingen dan bij de presentatieviering, een doopviering en de 1e communieviering.

Soms hebben we een optreden bij bijvoorbeeld de Parochieveiling, de Driebanflora of de Cultuurmarkt in het Dorpshuis.

Na iedere repetitie hebben de kinderen natuurlijk iets lekkers verdiend. Aan het einde van het seizoen hebben we samen met de misdienaars een gezellig uitje.

Het aantal leden wisselt nogal eens, maar is meestal rond de twintig kinderen. We repeteren op woensdagavond van 18:45 tot 19:30 uur in de pastorie.

Doe je mee????

Op stap met kinderkoor en misdienaars

Afgelopen zaterdag hadden we ons jaarlijks uitje van de misdienaars en kinderkoor the Young stars. Ze hebben ons afgelopen jaar weer super geholpen.

We zijn dit keer beland in het Streekbos waar we een tienkamp voorgeschoteld kregen. Lopen in een rupsbaan, een hoge toren bouwen, springend een mat voortrekken, gezamenlijk een menselijk knop ontwaren waren een paar van de onderdelen. De groep werd in vieren gesplitst en er werd af en toe fanatiek gestreden. Tussendoor was er ruimte om even iets drinken en natuurlijk hoorde er een snoepje en zakje chips bij.

Na afloop hebben we heerlijk gegeten in de tuin van de pastorie waarna we gezamenlijk met een viering het jaar hebben afgesloten.

We hopen dat jullie er volgend jaar ook allemaal weer bij zijn en voor nieuwe leden voor zowel de misdienaars als het kinderkoor is nog zeker ruimte. Voor nu wensen we iedereen een mooie zomervakantie en tot ziens.

Gezinswerkgroep Lucasparochie

Dank voor de bijdrage in de deurcollecte.

Young Stars

Young Stars logo